Over Spore

GROEPSFOTO

Wij zijn een praktijk voor psychotherapie, waar we mensen begeleiden in hun zoektocht, zowel binnen zichzelf als in relatie tot anderen.


Soms komt groei vast te zitten en ontstaan er knopen in het levensproces. In therapie nemen we voldoende tijd om te verhelderen waar het stremt, hoe we knopen kunnen ontwarren en de levensstroom terug kunnen ervaren. Er is hierbij ook ruimte om stil te staan bij pijn en verlies.


In onze gesprekken zoeken we samen naar een goed contact met jezelf, je lichaam en je belevingswereld. De therapeutische relatie is daarbij een belangrijk werkinstrument voor ons. Vertrekkend vanuit je stevige kanten, gaan we ook met eerder kwetsbare stukken aan de slag. De signalen die je lichaam uitzendt, kunnen een belangrijke leidraad vormen in de begeleiding van je groeiproces. Als lichaam en geest meer in balans zijn, worden we enthousiast en kunnen we stappen zetten die we anders niet zouden zetten.


We hebben bij Spore een aanbod voor jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Indien wenselijk, zal de context (gezin, partner of andere betekenisvolle naasten) betrokken worden in de begeleiding.


Met warme groet


Het Sporeteam